We create new floor plans to

re-imagine your space.

 

Our Plan : By moving the door to the back wall, we gained a significant amount of counter space and cabinets.

 

To add symmetry and make the existing beam virtually disappear, the sink and window were moved to the left. Now the beam is centered on the cabinets and the light fixtures, giving the space much needed balance.

Before and After

Before: This 1980's kitchen needed to be updated.

After: The original charm of the 1920's home is restored.

Before : A bland bedroom.

After : Elegance abounds!

Before : A large dark kitchen.

After : A large bright kitchen!

Before : A wall that was blocking the view.

After : A zen kitchen with views of the lake and forest.

Before : A blank slate.

After : A  textured space.

Before: Big on potential, small on function.

After: A perfect place to gather and cook.

Before : Asymmetrical kitchen lacking balance & light.

After : Beautiful light and much needed balance.

PAPYRUS HOME DESIGN

Katja van der Loo

609 Washington Street  Boonton, New Jersey  07005

©2018 Papyrus Home Design

 

photo credits www.topkatphoto.com

website design & development by

www.nighthawksdesign.com

 

We create new floor plans

to re-imagine your space.

Our Plan : By moving the door to the back wall, we gained a significant amount of counter space and cabinets. To add symmetry and make the existing beam virtually disappear, the sink and window were moved to the left. Now the beam is centered on the cabinets and the light fixtures, giving the space much needed balance.

.

PAPYRUS HOME DESIGN

Katja van der Loo

609 Washington Street

Boonton, New Jersey  07005

©2018 Papyrus Home Design

 

photo credits www.topkatphoto.com

website design & development by

www.nighthawksdesign.com

 

PAPYRUS HOME DESIGN

Katja van der Loo

609 Washington Street

Boonton, New Jersey  07005

©2018 Papyrus Home Design

 

photo credits www.topkatphoto.com

website design & development by

www.nighthawksdesign.com